Voice Massage

Voice Massage

Olen Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja vuodesta 2006 ja valmistuin Voice Massage -hierojaksi syksyllä 2009. Teen myös työpaikkahierontoja ja Tyhy-käyntejä Helsingissä. Olen toiminut Voice Massage -yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2019.

Voice Massage hoidossa käsitellään rauhallisilla, syvempiin kudoksiin vaikuttavilla hierontaotteilla lihaksia rintakehän, kaularangan, suun, kasvojen ja leuan alueelta.

Asiantuntijan tekemänä hoito kuuluu Käypä hoito −suosituksen mukaan purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) aiheuttamien kipujen ja lihasjännitysten hyviin hoitotapoihin. Hoidossa käsitellään suun ja leuan alueen lisäksi apuhengityslihaksia ja ääneen vaikuttavia kurkunpään ulkopuolisia lihaksia, mikä rauhoittaa sekä bruksointia että stressipurentaa ja  hoidolla saadaan usein tehokasta apua myös lihasperäisen tinnitukseen. 

Voice Massage ei ole ääni-, puhe-, luontais- tai vaihtoehtohoitoa, eikä siihen liity mitään filosofiaa. Hieronta pohjautuu länsimaiseen lääketieteeseen ja sitä on kehitetty yhteistyössä mm. foniatrien ja hammaslääkäreiden kanssa. Hoitoon voi tulla lähetteellä tai ilman lähetettä. 

Voice Massage hoitajanamme toimii Nathalie Mutka, jolla on pitkä kokemus sekä Voice Massage hoidoista että klassisesta hieronnasta.

Nathalie ottaa vastaan Korvabuustin Fredrikinkadun toimipisteessä ja omassa hoitolassa Haapaniemenkadulla.