Kuulonsuojaus eri tilanteissa

Kuulonsuojaus on tarpeellista silloin, kun vietetään pitkiä aikoja kovassa melussa (yli 85 dB). Yleisimpiä tilanteita jolloin kuuloa tulee suojata on; meluinen työympäristö, äänekäs harrastus, kuten esimerkiksi moottoriurheilu tai metsästys, sekä konsertit. Näissä tilanteissa melu on yli 85 dB, jolloin kuulo on altis vaurioitumiselle. Meiltä saat yksilölliset, juuri sinun korviesi mukaisesti valettuna.


Motoristit

Motoristien kuulosuojaimet suojaavat kuuloa kovalta pitkäaikaiselta melulta. Kuulosuojaimet ovat suunniteltu sopimaan kypärän alle, ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti käyttäjän korvan mukaan.

Muusikot

Muusikoiden kuulosuojaimet muotoillaan yksilöllisesti käyttäjän korvan mukaan. Muusikoille suunnatut kuulosuojaimet voidaan täydentää monitorikuulokkeiksi. Kuulosuojaimien äänentoisto on suunniteltu juuri muusikoita varten.  Nämä suojaimet sopivat hyvin myös festareille ja  musiikinharrastajille.

Metsästys ja urheiluammunta

Urheiluampujien kuulosuojaimet suojaavat kuuloa kovilta impulssiääniltä. Kuulosuojaimet vahvistavat ympäröiviä ääniä esimerkiksi metsässä ja ne aktivoituvat impulssiäänen kohdalla suojaamaan kuuloasi. Valitse omasi laajasta valikoimastamme.

Työympäristö

Pitkäaikainen työskentely meluisassa työympäristössä voi vaurioittaa kuuloa ja heikentää työhyvinvointia. Työnantajana voit huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta yksilöllisten kuulosuojaimien avulla. 

Aloita kuulonsuojaus jo tänään