Yhteystiedot

Ammattitaitoinen tiimimme koostuu terveydenhuollon ammattilaisista, joilla on kuulonkuntoutukseen ja kuulonsuojaukseen suuntautunut erikoiskoulutus. Tehtävämme on kuntouttaa kuuloa sekä ennaltaehkäistä kuulovaurioita. 

Kuulon merkitystä arjessa ei voi aliarvioida!

Oli kyse sitten kuulokojeista, kuulonsuojaimista tai laitteiden huollosta, lähdemme liikkeelle aina asiakkaan tarpeista. 

Palvelemme asiakasta yksilöllisesti, ammattitaidolla

Tervetuloa Korvabuustille!


Yhteystiedot

Liikkeemme ovat joustavasti auki ajanvarauksella. Voit varata ajan soittamalla tai yhteydenottolomakkeen kautta

Puhelin 

040 - 960 8606                 

041 - 313 6212


Sähköposti info@korvabuusti.fi

Toimipisteemme

Helsinki Fredrikinkatu 61, 00100, 3. krs huoneisto 16.

Kirkkonummi Eteläinen Salmitie 1, 02430 Kirkkonummi

Toimisto, laskutus ja tavarantoimitukset

Fredrikinkatu 61, 6. kerros Village Works, 00100 Helsinki

Yhteydenottolomake

Asiakkaiden kommentteja...

Harri
Metsästäjä ja markkinoinnin ammattilainen

Minulla on meluvamma, joka vei muutaman taajuuden jo vuosia sitten. Pikku hiljaa alkoi olla vaikea kuulla ihmisiä palavereissa ja jatkuva kuunteleminen väsytti. Sain kuulolaitteet molempiin korviin ja nyt kuuleminen on kohdillaan. Seuraavaksi aion päivittää perinteiset paristokäyttöiset kuulokojeet ladattaviin malleihin. 

Oskari

Muusikko

Oskari tietää, että kuulo on tulevan muusikon tärkein työkalu.  "Tietynlaista musiikkia on tarkoituskin soittaa kovaa, mutta silloin minun on kiinnitettävä erityistä huomioita oikeanlaisiin suojaimiin".
Yksilöllisten kuulosuojaimien ja monitorikuulokkeiden käytön lisäksi Oskari on käynyt audionomin vastaanotolla kuulotutkimuksessa.
"Kun tietää kuulonsa oikean tilanteen, voi hyvillä mielin nauttia rakkaasta harrastuksesta, josta jonain päivänä saattaa tulla myös unelmien työ"