Metsästys ja urheiluammunta

Metsästykseen ja urheiluammuntaan suunnitellut aktiivikuulosuojaimet suojaavat käyttäjää kovilta impulssiääniltä. Kuulosuojaimet aktivoituvat laukauksen kohdalla suojaten kuuloa vaurioitumiselta. Aktiivikuulosuojaimissa on valittavissa useita eri asetuksia sinun harrastukseen sopivaksi.

Kaikkiin yksilöllisten kuulosuojaimien hintoihin sisältyy mallinotto, sovituskäynti sekä tiiviystarkastus.

SoundGear Kuulosuojaimet

Starkey SoundGear aktiivikuulosuojaimet on suunniteltu metsästäjien ja ampujien käyttöön. Digitaalinen kuulonsuojaus takaa korkealaatuisen äänen sekä aktiivisen äänenvaimennuksen automaattisesti yli 95 dB äänille. Starkey SoundGear aktiivikuulosuojaimet ovat helppokäytöisiä ja ne valmistetaan yksilöllisesti käyttäjän korvan mukaan.

Cens Proflex DX5 Kuulosuojaimet

Cens Proflex on yksilöllinen aktiivikuulosuojain metsästykseen ja ammuntaan. Aktiivikuulosuojaimet vahvistavat metsän ääniä ja ne aktivoituvat impulssiäänen kohdalla. Kuulosuojaimissa on valittavissa viisi eri kuunteluasetusta; metsästykseen, savikiekkoammuntaan, rata-ammuntaan sekä langattomaan kommunikaatioon metsästyksen aikana. Kuunteluasetukset ja voimakkuus ovat helposti säädettävissä suojaimien päällä olevista säätimistä.

Aloita kuulonsuojaus jo tänään