KUULOKOJEITA ON MONENLAISIA

Kuulokojeen sovituksessa valitaan kuuloon sopiva kuulokoje.  Valinta tehdään kuulontutkimuksen tuloksen, asiakkaan mieltymysten, tarpeen ja elinympäristön mukaan.

Kuulokojeen ulkonäkö ei kerro sen hinnasta, hinta koostuu kojeen ominaisuuksista. Laatu ja kehittynyt teknologia näkyvät kojeen hinnassa. Teknologia mahdollistaa miellyttävämmän ja helpomman kuulemisen.

Valittavana on useita kuulokojemalleja, -merkkejä sekä niihin sopivia korvakappalemalleja ja muita apuvälineitä.

Kuulokojeita saa aina ennen varsinaista ostopäätöstä kokeilla 3-4 viikkoa.


KORVANTAUSKOJEET

Korvantauskuulolaitteissa varsinainen laite sijoittuu korvan taakse ja korvakäytävään johtaa joko ohut letku, jonka päässä on kuuloke ja pehmeä tippi, tai korvakäytävään johtaa letku, jonka päässä on yksilöllinen korvakappale. 

 Valittavana on useita värejä ja malleja.

KORVAKÄYTÄVÄKOJEET  

KORVAKÄYTÄVÄSSÄ OLEVA 
ITE -kuulolaite 

Korvakäytäväkuulolaitteet sopivat kaikentyyppisistä kuulonalenemista kärsiville. Ne ovat yleensä pieniä, suunnilleen korvakäytävän kokoisia, ja istuvat korvakäytävän ulompaan osaan. Korvakäytäväkuulolaite voi olla suhteellisen huomaamaton sen mukaan, minkä muotoinen ja kokoinen korvakäytävä on.

TÄYSIN KORVAKÄYTÄVÄSSÄ OLEVA KUULOLAITE ELI CIC KUULOLAITE

Täysin korvakäytävässä oleva kuulolaite (Completely-in-canal- eli CIC-koje) sopii henkilöille, joilla on lievä kuulonalema. CIC-kojeen pyritään sovittamaan syvälle korvakäytävään miltei näkymättömiin. Näkyvyyteen ja sopivuuteen vaikuttaa luonollisesti korvan ja korvakäytävän muoto.

NÄKYMÄTÖN  IIC kuulolalaite

Näkymättömät korvakäytäväkuulolaitteet (Invisible-In-Canal- eli IIC-kojeet) ovat markkinoiden pienimpiä kuulolaitteita. IIC-kuulolaitteet hyödyntävät korvan luonnollista muotoa äänen paikallistamisessa. Yksilöllinen, juuri sinun korvakäytäväsi mukaan valmistettu kuori laitetaan syvälle korvakäytävään, josta se ei näy käytännössä ollenkaan.

LADATTAVAT KUULOKOJEET

Nyt voi nauttia koko päivän erinomaisesta äänenlaadusta ja suoratoistosta tarvitsematta olla huolissaan virran loppumisesta. 

Tehokkaan suunnittelun ansiosta ladattavissa kuulolaitteissa on pieni virrankulutus.

Jos virta sattuisi poikkeuksellisesti loppumaan, eikä virtalähdettä ole käytettävissä, ladattavissa kojeissa on myös malleja, joihin voit vaihtaa ladattavan akun tilalle tavallisen ilmasinkkipariston.

Kerromme mielellämme lisää