Kuulokojeen valinta

Kuulomme toimii taukoamatta ympäri vuorokauden. Se on herkkä ja tärkeä aisti, ja voi heikentyessään vaikuttaa arkeemme. Kuulokojeen avulla voidaan vahvistaa kuuloa ja ääniä ympärillämme. Se on arjen apuväline iästä riippumatta. Kuulokojeita on useita erilaisia ja monipuolisen valikoiman ansiosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan kuulokojeen.

Ennen kuulokojeen valintaa...

Ennen valintaa tehdään kuulontutkimus. Kuulontutkimus selvittää kuulosi tilanteen ja tulosten perusteella voidaan lähteä valitsemaan sopivaa kuulokojetta.

Sopivan kuulokojeen löytäminen

Nykypäivän kuulokojeet ovat tehokkaita ja kooltaan hyvinkin pieniä. Markkinoiden tarjoamista kuulokojeista voit valita itsellesi mieluisan kojeen koon, värin, hinnan ja käyttömukavuuden perusteella. Kuuloalan ammattilainen auttaa sinua valitsemaan sopivan kuulokojeen.

Kuulokojeen säätö

Kuulokoje säädetään sopivalle tasolle kuulontutkimus tulosten perusteella. Kontrollikäynnillä kojetta voidaan vielä hienosäätää. Meillä voit säädättää myös muualta hankittuja kojeitasi.

Kuulokojeen huolto

Hyvin toimivat kuulolaitteet vaativat säännöllistä huoltoa. Laitteen tyypistä riippuen kojeisiin tulee vaihtaa ääniletkua,  vahasuojia ja toisinaan myös korvakappaleet vaativat pesua. 

Vaativammat huollot ja laitteiden korjaukset tehdään maahantuojien toimesta.

Tule meille valitsemaan sinulle sopiva kuulokoje