SUOJELE KUULOASI


Kuulonsuojaimilla voidaan suojata kuuloa ympäristön haitalliselta melulta. Kuulonsuojaimia käyttämällä esim. konserteissa, työmailla, moottoriurheilussa sekä ampumaharrastuksissa voidaan tehokkaasti estää meluvammojen syntyä.

 

Kuulonsuojaimia on saatavilla standardimallia ja yksilöllisesti valmistettuja.

Mallinoton tekee aina kuulonsuojaukseen erikoistunut ammattilainen.

Valikoimissamme olevat kuulonsuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä.


Yksilölliset kuulonsuojaimet


Yksilölliset kuulonsuojaimet vaativat aina käynnin audionomin luona, korvakäytävistä otetaan tuolloin mallit. Yksilöllisten suojainten valmistus kestää n. 3-4 viikkoa mallinotosta.PERSONALFIT


PersonalFit kuulonsuojain on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tasaisen äänenvaimennuksen. Sopii hyvin ammattimuusikoille, musiikin harrastajille, laboratorio- tai opetustehtävissä oleville. 

Vaimennustasot ovat 10/-15/-25/-30. 


Tähän kuulonsuojaimeen on mahdollista yhdistää myös kuuloke. 


Useita värivaihtoehtoja.


Hinta: 210 € / pari

PERSONALFIT FOR MOTORSPORT


PersonalFit for motorsport on kypärän alle hyvin sopiva kuulonsuojain. Vaimennustaso (SNR26) vaimentaa melun vähentämättä kuitenkaan liikaa ympäristön ääniä. 

Useita värivaihtoehtoja.


Hinta 185 € / pari

PERSONALFIT FOR HUNTERS AND SHOOTERS

SoundGear aktiivikuulonsuojaimet on suunniteltu metsästäjien ja ampujien käyttöön. Yksilöllinen suojain valmistetaan aina korvan mallin mukaisesti, joten se saadaan istumaan huolellisesti käyttäjän korvaan. .

 

Aktiivinen suojain vahvistaa metsän äänet. Impulssiäänen kohdalla suojain aktivoituu ja suojaa kuulosi kovilta ääniltä.


Hinta: 450 - 1200 €/pari

PERSONALFIT FOR MUSICIANS

PersonalFit for musicians on kuuloke, jossa yhdistyy monipuolisesti toimivuus, joustavuus ja turvallinen äänenvaimennus. Vaimennustasot ovat 9/10/15/25/30. Useita värivaihtoehtoja. 


Hinta: 210 €/ pari

PERSONALFIT FOR INDUSTRY

PersonalFit for Industry on akryylistä valmistettu kuulonsuojain teollisuusympäristöön. Tämä kuulosuojain sopii erityisen hyvin teollisuusympäristöön. Hinata: 150 - 210 € / pari

KUULONSUOJAIMET RAVINTOLOILLE JA KEITTIÖILLE

Kuulosuojaimet voivat olla akryylistä tai pehmeästä materiaalista valmistettuja suodattimella tai ilman. 


Hinta: 150 - 210 € / pari

UNITULPAT

Unitulpat on valmistettu erittäin pehmestä materiaalista. Ne sopivat ominaisuuksiensa takia hyvin herkkäunisille ja paljon matkustaville.


Hinta: 50 - 110 € / pari

UIMATULPAT

Uimatulppia, jotka tehdään odottaessa. Sopii hyvin kesän vesiurheiluun tai erilaisten leikkausten tai hoitojaksojen ajaksi korvan suojaksi.


Hinta: 50 - 150 € /pari

Standardi kuulonsuojaimet


Standardimalliset suojaimet sopivat kaikille eli korvakäytävistä ei tarvitse ottaa malleja. Tuote on pakattu säilytyskoteloon, jossa on kaksi erikokoista vaihtopäätä. Vaimennus on keskimäärin 20 dB.

Hinta: 20 - 40 € / pari