Kuulokojeet

Hyvä kuuleminen on hyvinvointia. Vaivaton kuuleminen edistää fyysistä hyvinvointia, parantaa kognitiivista suorituskykyä sekä edistää sosiaalista elämää.

Kuulokojeiden tuotekehitys on edennyt muutamien vuosien aikana huomasti eteenpäin, ne ovat digitalisoituneet, äänen ja taustahälyn käsittely parantunut ja niiden käyttö on huomattavasti helpottunut. Useimmat kojeet ovat jo automaattikojeita, jotka selvittävät ympäristön äänimaailman ja valitsevat käytettävän ohjelman itse. 

Kojevalikoimissa on sekä perinteisiä paristolla toimivia että ladattavia kojeita. 

Kuulokojeissa on mahdollisuus bluetooth yhteyteen, eli voit yhdistää kuulokojeet älypuhelimeen ja muihin langattomiin lisälaitteisiin. 

Meillä Korvabuustissa tavoitteena on aina luoda hyvinvointia tukevia ja edistäviä kuulemisen ratkaisuja.

Kuulokojemallit

Korvantauskojeet

Korvantauskojeet soveltuvat useimmille kuulonalenematyypeille. Korvantauskojetta pidetään ulkokorvan takana. Kojeessa on ohut kuulokejohto, joka menee korvakäytävään. Varsinainen kuuloke voi olla avoin sovite tai yksilöllinen korvakappale. 

Ladattavat kuulokojeet

Kuulokojeet ladataan yön aikana ja niiden virta riittää tällöin koko päiväksi. 

Yksilölliset korvakäytäväkojeet

Korvakäytäväkoje asetetaan korvaan tai korvakäytävään kokonaan. Ne sopivat käyttäjälle, jolla on lievä tai jopa vaikea kuulonalenema. Valittavissa on useita vaihtoehtoja, kuten ITE, ITC ja CIC.

Korvakäytäväkojeita on ladattavia ja perinteisiä paristollisia malleja.

Korvakäytäväkojeet ovat aina yksilöllisiä, eli vaativat mallinoton.

ITE

Kuulolaite on kevyt ja lähes huomaamaton. Se asettuu korvakäytävään sekä korvalehden pohjukkaan. ITE-kuulolaitteessa on paljon teknisiä ominaisuuksia, kuten voimakkuudensäätö erillisellä säätöpyörällä, langaton liitettävyys ja induktiokela.

CIC

Kuulolaite asetetaan syvälle korvakäytävään. Korvan ulkopuolelle jää ohut vetosiima, jonka avulla laite voidaan vetää pois. Kuulolaite voi olla täysin huomaamaton riippuen korvan muodosta. CIC-kuulolaite sopii henkilöille, joilla on lievä kuulonalema.

IIC

Näkymättömät kuulolaitteet ovat markkinoiden pienimpiä. IIC-kuulolaitteet hyödyntävät korvan luonnollista muotoa äänen paikallistamisessa. Yksilöllinen, juuri sinun korvakäytävän mukaan valmistettu kuori laitetaan syvälle korvakäytävään, mistä se ei näy käytännössä ollenkaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää